Silikon Vadisi Gezisi ve Turu Başlıyor
Hem de Çok Uygun Fiyata


HelloAmerika | Silikon Vadisi Gezisi

Silikon Vadisi gezileri eğitim kurumlarımıza özel olarak düzenlenir. Organizasyon kapsamında Intel, Google, Apple, Microsoft, Facebook, Twitter, Netflix, Youtube, HP, Oracle, Adobe, Yahoo, Nvidia, Tesla, vb. gibi firmalarda görevli mühendislerle bir araya gelerek teknoloji firmaları ziyaretleri ve workshoplar gerçekleştirilir. Bilim, kültür ve eğlencenin bir arada olduğu Silikon Vadisi gezilerimiz sizlerin uygun gördüğü tarih aralıklarına göre planlanır.

Silikon Vadisi Gezisi Programı:
Programımız Silikon Vadisi tanıtım turu ve temel girişimcilik kavramları eğitimi ile başlar. San Francisco, Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, Las Vegas, Santa Barbara, San Diego gibi şehirlerin dâhil olabildiği Silikon Vadisi turumuzda, öğrencilerimize geniş bir perspektifte bilişim teknolojileri ve teknoloji tabanlı girişimcilik alanında uygulamalı bilgiler verilir. Bölgede bulunan Stanford, Berkeley, Caltech, UCLA ve UCSB gibi üniversiteleri gezme ve tanıma fırsatı bulurlar. Üniversite kampüs turlarının ardından, akademisyenlerle bir araya gelerek çalışma atölyelerine katılırlar. Öğrenciler Silikon Vadisini görüp hatıra resimleri çekerler.

Silikon Vadisi Gezisinde Uğradığımız Diğer Yerler:
Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediğimiz Silikon Vadisi gezileri ve Silikon Vadisi turları sırasında öğrencilerimizin ve gençlerimizin ilgisini çekecek (Bilim müzesi gibi) bilimsel ve kültürel yerler, (Los Angeles Lakers, Golden State Warriors NBA basketbol maçları gibi) sportif aktiviteler ve (Disneyland Park, Universal Studios Hollywood, gibi) eğlence parklarına da uğrarız.

Silikon Vadisi Gezisi Tarihleri:
Silikon Vadisi gezileri öğrencilerin yaş aralıkları, ilgi alanları, okul müfredatınız göz önüne alınarak, okulunuza özel olarak düzenlenir. Bilim, kültür ve eğlencenin bir arada olduğu Silikon Vadisi gezimiz öğretmenlerin uygun gördüğü tarihlerde düzenlenir.

Silikon Vadisi Gezisi Ücreti:
Silikon Vadisi gezileri öğrenci velilerinin bütçelerine en uygun fiyata gelecek şekilde planlanır. Bizden teklif almayı unutmayın. Bizimle iletişime geçin, okulunuza özel Amerika'ya en uygun fiyatlı Silikon Vadisi gezisi düzenleyelim.

Öğrencilerimizi ve gençlerimizi okul ara tatillerinde veya ders müfredatına uygun şekilde dönem içerisinde bilimsel ve eğitim amaçlı yurtdışı gezi, kamp ve turlarımıza bekliyoruz.

Bilgi almak için aşağıdaki mavi butona basınız


İletişim ve Bilgi Formu

Tüm HABERLER için Tıklayınız!

Twitter'da paylaşalım